Gå til innhold
New amazing (1)

Hvorfor kunder jobber med oss

 1. Dere får 30 skreddersydde business idéer for økt suksess fra våre eksperter.

 2. Det er stor vedi i et eksternt perspektiv. De beste idéene kommer ikke alltid fra dem som har 20 års erfaring innen industrien. 
 3. Idéene inkluderer forbedringer av det dere gjør, ny kundeverdi, skille seg mer ut, samt hvordan gripe nye muligheter.

 4. Idéene presenteres (75 min.) for ledergruppen for verdifulle diskusjoner, inspirasjon og energi.

 5. Vår garanti: er dere ikke 100% fornøyd og ser stor verdi i idéene vi har skapt så får dere dem GRATIS.

 6. Er dere 100% fornøyd og ser stor verdi så betaler dere 29.000 kr og vi kommer tilbake hvert kvartal med nye idéer.

 7. Vi blir bedre og bedre kjent og dere gir feedback på områder dere ønsker vi skal ha fokus på.
 8. Om idéene trenger mer research og forvandles til business case kan vi bidra med det. 
 9. Om kunder ønsker å teste idéer før de skaleres kan vi bidra til å utvikle A/B tester og måle resultat.

Andre tjenester vi tilbyr

 

Fantastiske Navn

Selskaper, produkter, brands, og nye satsinger trenger navn. De fleste navn i Norge i dag skapes av velmenende "amatører." Med vår unike prosess kommer én av Norges beste på navn opp med 40 navnidéer til dere.

 

Idéer som Utfordrer

Selskaper som står overfor viktige utfordringer og beslutninger har god nytte av et eksternt perspektiv. Dere gir oss en 10 minutters brief og vi kommer tilbake med 10 idéer innen 100 timer. Pris 10.000 kroner.

 

Idéer med Impact!

Den siste fredagen i hver mnd. sender vi ut de 10 beste idéene innen ulike bransjer og for ulike funksjoner. Prisen er kun 2.995 kroner per mnd. og ambisjonen er 10X ROI på din investering.

 

Idé til Businesscase

Enkelte selskaper ønsker å gå raskt fra idé til business case som kan presenteres til styret eller ledergruppen. Vi har lang erfaring og gjør dette med glede for våre kunder til en fast lav pris.

 

Wow Workshop

Turbocharge eget innovasjonsarbeid og brainstorminger. La oss hjelpe dere med en bedre prosess/resultater. Vi gjør forberedelser, fasiliterer og etterarbeid.

Er dere ikke 100% fornøyd og ser stor verdi i idéene så får dere dem GRATIS (ikke fornøyd = ingen spørsmål = ingen faktura)

3.467 idéer siste 6 mnd. Se hva andre CEOer synes

"Det jeg likte godt var at vi gikk gjennom mange idéer. Når vi brainstormer selv, bruker vi mye mer tid på diskusjon. Det var høyt tempo og vi fikk mange gode ideer."

rr1z6hps1pdgghb4qwfo
Andreas Niss, CEO - Elektroimportøren

"Idéene som ble presentert inspirerte, utfordret og hjalp oss å tenke nytt. Noen av idéene implementerte vi umiddelbart med stor suksess."

Morten Borgersen CEO - Anton Sport
Morten Borgersen CEO - Anton Sport

"Det var en veldig spennende miks av idéer. Alt fra nye produkter, salg, markedsføring og kampanjer, HR og mye mer. Vi gleder oss til neste møte."

Odd Sverre Arnøy CEO - Kitchn
Odd Sverre Arnøy CEO - Kitchn

"Aprila er en utfordrer og vi trenger flere gode idéer for å drive vår vekst. Vi var veldig fornøyde med alle idéene. De utfordret på en inspirerende måte!"

Aprila er en utfordrer og vi trenger flere gode idéer for å drive vår vekst. Vi var veldig fornøyde med alle idéene. De utfordret på en inspirerende måte!
Halvor Lande CEO - Aprila Bank

“Vi liker ikke bare idéene, men også energien som skapes når de presenteres. Supert med stor variasjon av idéer, fra nye tjenester, til markedsføring, drift, strategi, HR, etc."

Anders Skjærvik CEO - Framti Group
Anders Skjærvik CEO - Framti Group

“Wow! Kreativiteten er rett og slett ekstraordinær. Vi liker blandingen av stor og omfattende idéer og små idéer som vi kan gjennomføre på noen minutter."

Knut Pedersen CEO - Amesto Growth
Knut Pedersen CEO - Amesto Growth

"Vi er alltid på jakt etter nye idéer for raskere vekst og lønnsomhet. Vi er svært fornøyd med leveransene og gleder oss alltid til å få presentert nye idéer. 

Magnus Wester CEO - Safedrive
Magnus Wester CEO - Safedrive

"Vi ga hver eneste idé karakter fra 1 til 6. Etter to timer hadde vi vurdert alle de 44 idéene. Vi var enige om at hele presentasjonen var terningkast 6 av 6."

Ingulf Horn CEO - Ultimate Nordic
Ingulf Horn CEO - Ultimate Nordic

"Ingen i Norge gjør dette bedre. Presentasjonen med idéer skaper stor verdi, og vi anbefaler våre innovative medlemmer å bli kunder. Dette bør alle prøve. "

Truls Berg Founder - Open Innovation Lab
Truls Berg Founder - Open Innovation Lab

"Alv ønsker å skille seg ut, men det er vanskelig å ikke bli fanget i egne tankemønstre. Sverre fikk oss langt ut av det faste, og hans ideer og tanker ga oss mye inspirasjon å jobbe videre med."

Design uten navn (15)
Marcus Sahlin Pettersen CEO - Alv

"Vi samlet ledelsen for presentasjonen og var naturligvis spente. Forventningene var høye, men vi ble likevel overasket over hvor gode og relevante idéene var. Stor suksess!"

1516800333341
Kristoffer Sandbu CEO - Nordic BIM

"Jeg må innrømme at jeg kanskje var den mest skeptiske personen som Sverre kontaktet. Hvordan kan man komme fra utsiden med gode idéer, uten noen kostnader? Jeg ble imponert over idéene og det var mye å jobbe videre med. Ser frem til videre samarbeid!" 

Thomas Myhre
Thomas Myhre CEO - Polarkunsult  
SVERRE comp 2

Teamet ledes av Sverre Steensen

 • Siv.ing/Siv.øk, 5 år i BCG, Enklere Liv, etc. 
 • 200+ produkter lansert, mange priser, patenter
 • Mer enn 3.000 idéer skapt for 100+ selskaper i 2023.
 • Underviser om innovasjon
 • Skrevet 6 bøker om innovasjon