Gå til innhold
SVERRE comp 3

Book møte eller send inn skjemaet under

"Det jeg likte godt var at vi gikk gjennom mange idéer. Når vi brainstormer selv, bruker vi mye mer tid på diskusjon. Det var høyt tempo og vi fikk mange gode ideer."

rr1z6hps1pdgghb4qwfo
Andreas Niss, CEO - Elektroimportøren

"Idéene som ble presentert inspirerte, utfordret og hjalp oss å tenke nytt. Noen av idéene implementerte vi umiddelbart med stor suksess."

Morten Borgersen CEO - Anton Sport
Morten Borgersen CEO - Anton Sport

"Det var en veldig spennende miks av idéer. Alt fra nye produkter, salg, markedsføring og kampanjer, HR og mye mer. Vi gleder oss til neste møte."

Odd Sverre Arnøy CEO - Kitchn
Odd Sverre Arnøy CEO - Kitchn

"Aprila er en utfordrer og vi trenger flere gode idéer for å drive vår vekst. Vi var veldig fornøyde med alle idéene. De utfordret på en inspirerende måte!"

Aprila er en utfordrer og vi trenger flere gode idéer for å drive vår vekst. Vi var veldig fornøyde med alle idéene. De utfordret på en inspirerende måte!
Halvor Lande CEO - Aprila Bank

“Vi liker ikke bare idéene, men også energien som skapes når de presenteres. Supert med stor variasjon av idéer, fra nye tjenester, til markedsføring, drift, strategi, HR, etc."

Anders Skjærvik CEO - Framti Group
Anders Skjærvik CEO - Framti Group

“Wow! Kreativiteten er rett og slett ekstraordinær. Vi liker blandingen av stor og omfattende idéer og små idéer som vi kan gjennomføre på noen minutter."

Knut Pedersen CEO - Amesto Growth
Knut Pedersen CEO - Amesto Growth

"Vi er alltid på jakt etter nye idéer for raskere vekst og lønnsomhet. Vi er svært fornøyd med leveransene og gleder oss alltid til å få presentert nye idéer. 

Magnus Wester CEO - Safedrive
Magnus Wester CEO - Safedrive

"Vi ga hver eneste idé karakter fra 1 til 6. Etter to timer hadde vi vurdert alle de 44 idéene. Vi var enige om at hele presentasjonen var terningkast 6 av 6."

Ingulf Horn CEO - Ultimate Nordic
Ingulf Horn CEO - Ultimate Nordic

"Ingen i Norge gjør dette bedre. Presentasjonen med idéer skaper stor verdi, og vi anbefaler våre innovative medlemmer å bli kunder. Dette bør alle prøve. "

Truls Berg Founder - Open Innovation Lab
Truls Berg Founder - Open Innovation Lab

"Alv ønsker å skille seg ut, men det er vanskelig å ikke bli fanget i egne tankemønstre. Sverre fikk oss langt ut av det faste, og hans ideer og tanker ga oss mye inspirasjon å jobbe videre med."

Design uten navn (15)
Marcus Sahlin Pettersen CEO - Alv

"Vi samlet ledelsen for presentasjonen og var naturligvis spente. Forventningene var høye, men vi ble likevel overasket over hvor gode og relevante idéene var. Stor suksess!"

1516800333341
Kristoffer Sandbu CEO - Nordic BIM

"Jeg må innrømme at jeg kanskje var den mest skeptiske personen som Sverre kontaktet. Hvordan kan man komme fra utsiden med gode idéer, uten noen kostnader? Jeg ble imponert over idéene og det var mye å jobbe videre med. Ser frem til videre samarbeid!" 

Thomas Myhre
Thomas Myhre CEO - Polarkunsult